Natlakken

Natlakken is één van de disciplines die we op een uitermate vakkundige manier voor u kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om stalen, aluminium of kunststof producten, onze vakmensen voorzien uw product volgens uw eisen, wensen of specificaties op een efficiënte manier van één of meerdere natlaklagen.

Wat is natlakken?
Natlakken is het proces waarbij vloeibare lak wordt aangebracht op uw product. We beschikken over een groot scala aan verschillende applicatiemethoden. De natlak die wordt aangebracht, kan zowel oplosmiddelhoudend zijn als watergedragen. Na het aanbrengen van de natlak, verdwijnt het oplosmiddel of het water uit de laklaag en ontstaat de uitgeharde laklaag, die uw product de juiste bescherming en het gewenste uiterlijk geeft.

Keuze
Om te voldoen aan uw wensen of eisen, en tevens te voldoen aan de eventuele specificaties die met het laksysteem behaald moeten worden, kunnen we diverse soorten laksystemen toepassen. Luchtdrogende lakken, 2K of 3K lakken, moffellakken en hittebestendige lakken in een enkellaags of meerlaags systeem behoren allemaal tot de mogelijkheden die wij zonder problemen kunnen toepassen.

Installaties
Veco beschikt over vier waterwandcabines, een afgesloten spuitcabine van 400 m³ en een doorlooplijn met een droogoven. U begrijpt dat we hiermee voldoende mogelijkheden hebben om uw producten met een hoge mate van kwaliteit en efficiëntie kunnen lakken.