Over ons

Veco Industriële Lakspuiterij ziet het als haar taak om op professionele wijze industrieel lakwerk voor haar klanten te verzorgen. De klant staat bij ons centraal en wij dagen onszelf voortdurend uit om verder te kijken dan de klant zelf. Wij houden de zaken graag simpel, hebben verstand van ons vak en werken snel en efficiënt op het hoogste niveau. Veco is uitsluitend actief in de zakelijke markt.

Maximale keuzevrijheid

Onze klanten vragen om een maximale keuzevrijheid ongeacht het type product. Wij denken actief mee met de wensen van onze klanten en zullen altijd proberen net iets meer te leveren dan dat er wordt gevraagd. Flexibiliteit, servicegerichtheid, kwaliteit en een marktconforme prijs zijn vanzelfsprekendheden voor ons.

Gezond verstand

Bij Veco houden wij de zaken graag simpel en gebruiken ons gezond verstand. Het belangrijkste wat wij creëren is rust en vertrouwen. Ons doel is bereikt als onze klanten het gevoel hebben dat zij de door ons behandelde producten zonder enige controle kunnen doorsturen aan hun afnemers.

Hypermoderne fabriek

In 2014 opende Veco haar nieuwe fabriek in Westerhoven. Bij het ontwerp van de fabriek hebben wij speciale aandacht besteed aan de interne routing van de producten. Hoe efficiënter de routing, hoe goedkoper de producten kunnen worden verwerkt. Wij proberen zo veel mogelijk kosten te besparen door de aanraakmomenten tot een minimum te beperken. En de aanraakmomenten die plaatsvinden, moeten vooral waarde toevoegen aan het product. En dat alles in uw voordeel.
Veco
hypermoderne fabriek
Westerhoven