Processen

Of het nu gaat om chemisch voorbehandelen, poedercoaten of natlakken, Veco Industriële Lakspuiterij is uw partner voor de oppervlaktebehandeling van uw producten. In onze gloednieuwe fabriek werken onze vakmensen met de meest moderne voorbehandelings- en lakinstallaties, zodat zij uw product en dat van uw klant naar volle tevredenheid kunnen behandelen.

Chromateren

Chromateren is een zeer hoogwaardige voorbehandeling op aluminium en zink. Deze voorbehandeling passen wij toe op producten, die we daarna van een laklaag voorzien of op producten die u na onze behandeling zelf voorziet van een laksysteem.

Zinkfosfateren

Zinkfosfateren is een dijk van een voorbehandeling voor staal. Ontstaan, en nog steeds massaal toegepast, in de automobielindustrie. Dit systeem is nog altijd het beste voorbehandelingssysteem voor staal.

Natlakken

Natlakken is één van de disciplines die we op een uitermate vakkundige manier voor u kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om stalen, aluminium of kunststof producten, onze vakmensen voorzien uw product volgens uw eisen…

Poedercoaten

Poedercoaten mag met recht een duurzaam systeem genoemd worden. Naast het feit dat deze coating uw product voor zeer lange tijd beschermd tegen corrosie is het één van de minst milieubelastende coatingsystemen in de markt.

Maskeren en assembleren

Delen die lakvrij moeten blijven ten behoeve van passingen, aarding, verlijming en montage kunnen we voor of na de voorbehandeling maskeren. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment maskeermiddelen op voorraad of maken deze speciaal voor u…